Primesti un mic CADOU la orice comanda!

⌦ Livrare Gratuita la comenzi de minim 109 de lei!

✆ Suport Clienti - 0748.314.416
Husa Cheie Auto Honda

Husa Cheie Masina Honda

Cheile mașinilor moderne, cum ar fi cele ale Honda, sunt mult mai complexe și mai valoroase decât erau odinioară. În trecut, o cheie era doar un obiect simplu de metal, însă acum este un dispozitiv sofisticat care include telecomandă, cipuri de securitate și alte funcționalități electronice. Protejarea acestor chei devine astfel o prioritate. O husa de cheie Honda nu doar că protejează cheia împotriva zgârieturilor și uzurii, dar contribuie și la prelungirea duratei de viață a acesteia, oferind în același timp un plus de stil și personalizare.

Afișez 1 - 4 din 12 rezultate

Un scurt istoric despre mașinile HONDA

Honda a fost fondată în 1948 de către Soichiro Honda și Takeo Fujisawa, în Japonia. Inițial, compania s-a axat pe producția de motociclete, devenind rapid cel mai mare producător de motociclete din lume până în 1959. În 1963, Honda a intrat pe piața automobilelor cu modelul T360, un camion mic și eficient. Prima mașină produsă de Honda pentru pasageri a fost S500, un roadster sportiv, lansat în același an.

De-a lungul decadelor, Honda s-a făcut remarcată prin inovațiile sale tehnologice și prin fiabilitatea mașinilor produse. Compania a introdus pe piață motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, precum și tehnologii de siguranță avansate. În prezent, Honda este cunoscută și apreciată la nivel global pentru vehiculele sale fiabile, inovatoare și prietenoase cu mediul.

Cele mai cunoscute și vândute modele de mașini HONDA în Europa

Honda Civic este probabil cel mai recunoscut model al companiei în Europa. De la lansarea sa în 1972, Civic a devenit sinonim cu fiabilitatea și performanța accesibilă. Modelul a evoluat de-a lungul generațiilor, devenind din ce în ce mai sofisticat și mai adaptat nevoilor moderne ale șoferilor europeni.

Un alt model popular este Honda CR-V, un SUV compact introdus în 1995. CR-V a fost apreciat pentru spațiul generos, confortul și siguranța oferite. De-a lungul anilor, CR-V a câștigat numeroase premii și a fost unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din Europa.

Honda Jazz, cunoscută și sub numele de Fit în alte părți ale lumii, este un alt model apreciat. Lansată în 2001, Jazz este cunoscută pentru designul său inteligent și eficiența spațială, oferind un interior surprinzător de spațios pentru dimensiunile sale compacte.

huse chei honda

Curiozități despre mașinile HONDA

  1. Originea numelui Civic: Numele “Civic” a fost ales pentru a sublinia angajamentul Honda de a crea o mașină care să fie prietenoasă și utilă pentru comunități urbane.

  2. Motoarele VTEC: Honda este cunoscută pentru tehnologia sa VTEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control), care permite motorului să schimbe între mai multe profiluri ale camelor pentru a optimiza performanța și eficiența.

  3. Rădăcinile în Formula 1: Honda a fost un jucător important în lumea sporturilor cu motor, inclusiv în Formula 1, unde a avut succes semnificativ ca furnizor de motoare.

  4. Robotul ASIMO: Honda a dezvoltat unul dintre cei mai avansați roboți umanoizi, ASIMO, demonstrând capacitatea sa în domeniul roboticii și al inovației tehnologice.

  5. Automobile prietenoase cu mediul: Honda a fost una dintre primele companii auto care a introdus un hibrid pe piața europeană cu modelul Honda Insight, subliniind angajamentul său față de protecția mediului.

O husa de cheie Honda este un accesoriu esențial pentru orice posesor de automobil Honda. Aceasta nu doar că protejează cheia împotriva uzurii și deteriorării, dar adaugă și un plus de stil și personalizare. Investind într-o husa de cheie, asigurați longevitatea și funcționalitatea cheii dumneavoastră, prevenind eventualele costuri de reparații sau înlocuire. Vizitați site-ul nostru pentru a descoperi gama variată de huse pentru chei Honda și alegeți modelul care vi se potrivește cel mai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De la 9 lei transportul!

La comenzi sub 109 lei!

Consultanta on-line!

Tel: 0748.314.416

Livrare Gratuita!

La comenzi peste 109 lei

Plati securizate cu cardul!

VISA / MASTERCARD / MOBILPAY

×